GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Eğitim öğretime başladığımız ilk yılımızda, 3 öğretmenimizin üstün gayretleriyle rehberlik ettikleri ve tüm öğrencilerimizin görev aldığı 23 proje ile başvurmuş olduğumuz TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı´mız kabul edilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğrencilerimizin görsel sanatlar dersi etkinliklerine Okul Müdürümüz Hülya Özbey gelerek çalışmaları yerinde izledi.

Kas

Okul müdürümüz Hülya Özbey okul inşaatımızı yerinde inceleyerek mimarımız Selma Özkara'dan inşaatla ilgili bilgiler aldı.

Kas

Şahinbey Kaymakamımız Sayın Cemalettin YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin TEPE ve Şube Müdürümüz Salim PÜTRÜ, Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemede bulundu aynı binada bulunan okulumuz Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret edip sınıflarımıza uğradıkları için teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Gaziantep Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte coşkuyla kutlandı.

Suriyeli Öğrencilerimizden "Bir Başkadır Benim Memleketim" Şarkısı

Suriyeli öğrencilerimizden "Memleket İsterim" şiiri

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

ABDÜLHAMİTHAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Okulumuz  Abdülhamithan Mesleki ve Tenik Anadolu lisesi adıyla 03.04.2018 'de MEB onayıyla eğitim – öğretime başlamıştır. Teknoloji Tasarım Alanında-Endüstriyel Ürün Tasarımı dalı  üzerine dört atölyesi bulunan 32 derslikli bir okuldur.

Okulumuz bir konferans salonu, bir kantini, kütüphanesi,  öğrencilerimizin sportif aktivite ihtiyaçlarını karşılayacak büyük bir spor salonu ve kişisel tüm eşyalarını koyabilecekleri bireysel dolapları ve donanımlı atölyeleriyle siz öğrencilerini beklemektedir.