Şbt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi okulumuzda dinleti düzenledi. Bu güzel etkinlik için Bando ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize deprem farkındalık eğitimi verildi. Umarız bir kez daha geçtiğimiz şubat ayında yaşadığımız afet gibi bir afet ile karşı karşıya kalmayız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Mesem sorumluluk sınavları öğrenci listesi ve sınav takvimi aşağıda paylaşılmıştır. Lütfen sınav tarihinde ve saatinde sınavınıza geliniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

1.Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize kahoot üzerinden bilgi yarışması yapılmıştır. Coğrafya öğretmenimiz Burcu Orak' a emeklerinden dolayı ve  katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin listesi ve sorumluluk sınav tarihleri  aşağıda paylaşılmıştır. Lütfen sınavınıza  gününde ve saatinde geliniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni dönemin tüm eğitim öğretim camiasına hayırlı olmasını dileriz. Tüm öğrencilerimize başarılar.

Ock

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine  Şahinbey Belediyesi ve ilçe milli eğitim aracılığı ile il geneli 2. deneme sınavı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür eder tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Ock

Şahinbey Belediyesi itfaiye ekipleri okulumuzda  yangın üzerine eğitim verdi. Eğitim sonunda öğrenci ve öğretmenlerle birlikte dışarıda yakılan ateşe müdahale edildi ve okulumuzda yangın alarmı verilerek tatbikat gerçekleştirildi. İtfaiye ekiplerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Büyük Karacaören Ortaokulu öğrencileri okullumuz birimlerine ziyarette bulunup öğretmenlerimizden bilgi aldılar. Geldikleri için teşekkür eder tüm öğrencilerine eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Ara

12 Sınıf öğrencilerimiz üniversite tanıtımları kapsamında Gaziantep Üniversitesine yaptıkları gezi kapsamında Üniversitenin Biyoloji bölümü, Makina Mühendisliğini gezdiler. Sürücülü elektrikli,  sürücüsüz elektrikli otonom araba yapma çalışmaları, uçak motor ve parçaları alanlarını gezerek kıymetli hocalardan bilgi aldılar. Okulumuz olarak Gaziantep üniversitesine öğrencilerimizi kabul ettikleri için teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okul birincisi olan öğrencilerimize ödül verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Eğitime değer verip öğrencilerimizi çalışmaya teşvik eden ödülleri sahiplendirdiği için MESS'na teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Tarihleri aşağıda yayınlanmıştır. Sınavlara zamanında katılım gösterilmesi gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

5.si düzenlenen Gazi yarı maratonuna katılım gösterdik. Büyükşehir belediyesi tarafından  katılım gösteren öğrencilerimize çanta ve ayakkabı hediye edilmiştir.  Gazi yarı maratonunun  düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Şahinbey belediyesi ve ilçe milli eğitim tarafından 12. Sınıf öğrencilerine yapılan deneme sınavında okulumuz öğrencileri arasından 1. Ve 2. Olan öğrencilerimize okul müdürümüz  Hülya ÖZBEY tarafından hediyeleri verildi.  Diğer öğrencilerimizin de sonraki denemelerde başarı sıralamalarını  arttırması dileğiyle tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerinin tamamına Şahinbey Belediyesi ve ilçe milli eğitim aracılığı ile il geneli deneme sınavı yapıldı.