BAZI ZAFERLER SONSUZA DEK KUTLANIR.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıl  dönümünde demokrasi  şehitlerimizi saygıyla  anıyoruz.

Haz

Haziran Ayı Sorumluluk  sınav takvimi

Haz

2022/2023 Eğitim  Öğretim  Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını  Gerçekleştirdik. Tüm öğretmen  ve idarecilerimize göstermiş  oldukları  emeklerden dolayı  teşekkür  ederiz.

May

Şahinbey Belediyesinin katkıları ile öğrencilerimiz Çanakkale gezisine katıldı. Bu gezi de emek veren öğretmenlerimize ve belediyemize teşekkür ederiz.

May

Meslek dersleri 2.dönem 2. sınav tarihleri aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin sınav tarihi ve saatine uyarak sınavlarına girmeleri gerekmektedir.

May

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

Meslek dersleri sınav tarihleri aşağıda paylaşılmıştır. sınavlara katılmak isteyen öğrenciler sınav günü ve saatine dikkat ederek sınavlarına girebilirler.

May

Etwinning Be healthy, Holly jolly holiday,  WE ARE EVALUATED BY OUR VALUES proje çalışmalarımız

Nis

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİM 2. DÖNEM SINAVLARI 2 MAYIS VE 8 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.  Sınav ile ilgili bakanlığımızın yapmış olduğu açıklama alttadır. Bu durumu gözeterek öğrencilerimiz sınava katılma ve katılmama durumuna karar verebilirler.

"10 ilimizdeki öğrencilerimizi mağdur etmeyecek şekilde, 2’nci dönem notlarının 1’inci dönem notlarından düşük olması durumunda 1’inci dönem notunun geçerli olacağı ama 2’nci dönem notunun 1’inci dönem notundan daha yüksek olması durumunda ortalamanın söz konusu olacağı bir çalışma hazırlıyoruz. Yani öğrencinin lehine olan bir yaklaşımımız olacak."

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Tüm çocuklarımızın hayatları boyunca mutlu, sağlıklı ve başarılı olmalarını diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 13 Mart pazartesi gününden itibaren eğitim öğretime hemen alt tarafımızda bulunan Karataş Anadolu Lisesi bünyesinde devam edecektir. Ders başlangıç saati 12.40 olmuştur.

Deprem nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı bilgiler üzerine devam zorunluluğu bulunmamaktadır.  Servis kullanan öğrencilerimizi Servileri bilgilendirecektir.

Mrt

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşında  mücadele eden tüm atalarımızı ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyor, İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 102. yıl dönümünü kutluyoruz. Deprem dolayısıyla kapalı olan okulumuzda bu sene için bir etkinlik gerçekleştirememiş olsakta geçen yıl Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Bu özel gün için emek veren Coğrafya öğretmenimiz Burcu Orak, Müzik öğretmenimiz Ümit Çobanoğlu Konu, Edebiyat öğretmenimiz Zahide Menevşe ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla anıyor, manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun.