GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerimizin akademik gelişimlerini desteklemek amacı ile öğretmenlerimizden oluşan Akademik Gelişim ekibimizin yönetiminde öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 2. deneme sınavımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Katılan tüm öğrencilerimize universite sınavı yolunda başarılar dileriz.

Kas

Başta Başöğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve kendisini öğretime, eğitime ve yetiştirmeye adamış tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Öğretmenler günü dolayısı ile okulumuz öğretmenleri arasında öğretmenler günü programı gerçekleştirdik. Programda geçen yıl adaylık sürelerini tamamlayıp adaylığı kalkan öğretmenlerimizin öğretmen andı yemini gerçekleştirdik. Makine Tasarım bölümü öğrencilerimizin tüm öğretmenleri için hazırlamış oldukları telefon tutucu ve kitap ayracı hediyeleri için Makine tasarım bölümü öğretmen ve öğrencilerine, programın düzenlenmesinde  emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Anma programı gerçekleştirdik. Emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Senin açtığın yolda, senin izinde Cumhuriyet'in içinde ilerliyor, ilerletiyoruz.  Ulu Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının ülke genelinde yapmış olduğu ortak tarih dersi sınavını gerçekleştirdik.

Ekm

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözüyle bugünlere gelen Cumhuriyetimiz 100 yaşında!  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice yüz yıllara...  #29Ekim #CumhuriyetBayramı

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Nice 100lü yıllara

Ekm

Okul Aile Birliği genel kurul toplantımız gerçekleştirildi. Katılan tüm velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sayın Velilerimiz,  26.10.2023 tarihinde perşempe günü saat 15.00 da okulumuz toplantı salonunda Veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıda aynı zamanda okul aile birliği genel kurulu yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılımını bekler, saygılar sunarım.

Okul Müdürü Hülya ÖZBEY

1. Dönem 1. Ortak sınav tarihleri

Eyl

Abdülhamithan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Akademik başarıyı arttırma çalışmaları çerçevesinde 12-A(Atp) sınıf öğrenci velilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılım gösteren tüm velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eylül Ayı Sorumluluk Sınavları tarihleri ve öğrenci listesi aşağıda yayınlanmıştır. Sınav tarih ve saatine dikkat ederek sorumluluk sınavları bulunan öğrencilerin sınava girmeleri gerekmektedir.

Eyl

Mesem sorumluluk sınav tarihleri ve öğrenci listeleri aşağıda paylaşılmıştır. Sınavlar 15 ve 22 eylül Cuma günü yapılacaktır. Sınavı olan öğrenciler tarihe dikkat ederek sınava katılım göstermek zorundadır.

Eyl

Sınıf ders programları aşağıda pdf olarak paylaşılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Mesleki Çalışmaları ile Başladı.