May

Okul öğrencilerimiz Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına ziyaretleri kapsamında Çanakkale' ye gezisine katıldı. Bu projeyi gerçekleştiren Şahinbey belediyesine teşekkür ederiz.

Nis

Valimiz Sayın Kemal ÇEBER, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin TEPE ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN, okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Değerli ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu  Olsun.

Mrt

MESEM 2. Dönem 1.yazılı  tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Lütfen sınavlarınıza zamanında katılım gösteriniz. Tüm öğrencileirmize başarılar dileriz.

Mrt

2. DÖNEM 1. SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDA YAYINLANMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ SINAVLARINA TARİH SAAT DİKKAT EDEREK MUTLAKA KATILIM GÖSTERMELİDİRLER. BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ. TÖRENDE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlanıyor. Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından “İstiklâl Marşı” olarak kabul edildi. Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük ruhunu simgeleyen İstiklal Marşı'nın bestesi Osman Zeki Üngör, orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı. SAYGI  VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı Bağlarbaşı Güneş Enerji Santrali gezisi. Katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ve tesis müdürü Emin Aksoy’a teşekkürler ederiz.

Mrt

Okulumuzda Gaziantep Öğretim üyesi, Doç. Dr. Adile Akpınar, Biyoçeşitlilik alanında Tübitak bilim söyleşisini gerçekleştirmiştir. Katılımlarından  ötürü Doç. Dr. Adile Akpınar'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Tübitak bilim söyleşileri gerçekleşecektir.

Mrt

Öğrencilerimizle Oğuzeli Biyogaz Tesisine gezi düzenledik. Tesis yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

KIZLAR KODLUYOR PORJESİ kapsamında öğrencilerimiz Şahinbey mesleki ve teknik anadolu lisesinde kodlama eğitimleri alarak kendi ürünlerini oluşturdular. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz Şahinbey belediyesinin katkıları ile At çiftliği gezisine katıldı. Öğrencilerimize değer vererek bu şekilde sosyal faaliyetleri destekledikleri için Şahinbey belediyesine teşekkür ederiz.

Şbt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi okulumuzda dinleti düzenledi. Bu güzel etkinlik için Bando ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize deprem farkındalık eğitimi verildi. Umarız bir kez daha geçtiğimiz şubat ayında yaşadığımız afet gibi bir afet ile karşı karşıya kalmayız. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.